Üdvözöl a CbdBase vevőszolgálata!

Vevőszolgálat

Szállítás

CbdBase szerződött partnere a Royal Futarszolgálat.

CbdBase Csapata minden csomagot a fizetés feldolgozása után 24 órán belül átad a Royal Futárszolgálatnak aki lehetőség szerint 24 órán belül kézbesíti a küldeményt.
A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon 8-18 óra között történik.

A küldemény nyomonkövetése: Royal Futárszolgálat

Tapasztalataink szerint a szállítás 1-2 munkanapot vesz igénybe.

CbdBase általában minden csomagot a fizetés feldolgozása után 24 órán belül átad a Royal Futárszolgálatnak.
A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon 8-18 óra között történik. Tapasztalataink szerint a szállítás 1-2 munkanapot vesz igénybe.

Sajnos a rendelés feldolgozása után nem áll módunkban módosítani a rendelésen, minőségbiztosítási okokból!

CbdBase nem szállít külföldre, amennyiben külföldre szeretne rendelni kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

CbdBase minden csomagot diszkréten csomagolunk be, feladóként a cégnevet tüntetjük fel!

CbdBase a kézbesíthetetlen küldemények visszaérkezésekor, megpróbálja újra felvenni a kapcsolatot a vásárlóval az általa megadott e-mail címen vagy telefonszámon, majd újra megpróbálja kézbesíteni a küldeményt.

Amennyiben a második kézbesítési kisérlet is sikertelen, a CbdBase fenntartja magának a jogot, hogy a terméket újrahasznosítsa, vagy adomány céljára felajánlja támogatott partnereinek.

CbdBase nem szállít postafiók címre minőségbiztosítási okokból!

 

Általában minden csomagot a fizetés feldolgozása után 24 órán belül átadunk a Royal Sprint futárszolgálatnak.
https://www.royalfutar.hu/blank-kj36a

Rendelés

CbdBase Csapata sajnálattal veszi tudomásul, hogy a megrendeléssel kapcsolatos problémája van!

Amennyiben a probléma a szállításból adódik (összetört csomag, stb…), kérjük, hogy  küldjön egy fényképet a kárról ami a terméket érte, valamint a számlát és a megrendelési számot a sales@cbdbase.eu címre.

Amennyiben a probléma nem a szállításból ered, kérjük írjon nekünk a sales@cbdbase.eu címre.

Amennyiben  a csomagot már a CbdBase postázta, nem áll módunkban  a megrendelést törölni.

Amennyiben a csomagja 48 óra elteltével sem érkezett meg, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot itt:

A csomagot a  következő linken tudja nyomon követni.

https://www.royalfutar.hu/blank-kj36a

Győződjön meg arról, hogy a levelünk nem került-e a a levelező program Junk vagy a Spam mappájába. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a feldolgozási idő elérheti a 48 órát is nagyobb forgalom esetén.

Elállási jog (17/1999.(II.5.) Korm.rendelet 4.§ alapján

Küldjön e-mailt nekünk a következő email címre, amint eldöntötte, hogy vissza szeretné küldeni a terméket és még nem telt el 14 nap a csomag átvételéhez képest illetve terméket nem bontotta ki.

Az vásárló a termék kézhezvételétől számított 14 napon – egyes termékek esetében ennél hosszabb időtartamon – belül írásbeli nyilatkozattal elállhat a szerződéstől akkor is, ha a termék semmilyen hibában nem szenved, és visszaküldheti a szerződés tárgyát képező terméket a Hun Medical Kft. címére. Az elállási határidő szállítási szerződéseknél azon a napon kezdődik, amelyen a vásárlóhoz a termék megérkezett. Elállási jogot az alábbi feltételek esetén gyakorolhat a vásárló:

Feltételek:

Feltétel, hogy az áru és annak csomagolása ne legyen sérült, a termék bontatlan állapotban legyen, továbbá, hogy a visszáru küldemény ne utánvétes küldeményként érkezzen a Hun Medical Kft. -hez. Nem rendeletetésszerű használat esetén az ebből fakadó károkért a fogyasztó felel. A termék postai visszaküldésével kapcsolatos postai költségeket ebben az esetben a vásárló viseli. A határidő betartásához elegendő az áru megfelelő időben történő feladása postai úton, a vételár visszatérítési igényt kifejező – rövid elállási jog gyakorlására is vonatkozó kísérőlevéllel és lehetőség szerint az eredeti számlával együtt. A visszaküldés kárveszélyét a vásárló viseli, és köteles az elküldés tényét igazolni. Amennyiben a vásárló a terméket határidőn belül, szabályszerűen visszaküldte, a Hun Medical Kft. visszatéríti a termék vételárát.
A már kifizetett vételárat a csomag átvételétől számított, legkésőbb 72 napon belül visszatéríti. Amikor megkaptuk a csomagot, ellenőrizzük, hogy megfelel-e az általunk előírt szabályoknak: bontatlan és sérülésmentes termék melyről e-mailben értesítést kap a Vevő. Amennyiben a visszaküldött csomag megfelt a szabályoknak, a Vevő  eldöntheti, hogy kicserélni szeretné másik termékre, vagy a pénzvisszafizetési garanciával él.

Hun Medical Kft. külön felhívja vásárlói figyelmét arra, hogy az e pontban meghatározott elállási jog nem érvényesíthető az üzletben vásárolt termékekre.
Felhívjuk vásárlóink figyelmét a számla megőrzésének fontosságára! Kérjük minden esetben őrizzék
meg a gyors ügyintézés, és azonosítás érdekében!

** Kérjük, vegye figyelembe, hogy a CBD termékeink jellege miatt nem áll módunkban pénzvisszafizetési garanciát biztosítani, amennyiben a panasz a hatásmechanizmusra irányul. a CBD, csak úgy mint minden más hasonló étrendkiegészítő az emberekere eltérően hathat.. **

Impresszum

A CbdBase honlapokon közzétett cikkek, alkotások, termékleírások és egyéb szerzői művek csak a CbdBase írásbeli engedélyével többszörözhetőek, közvetíthetőek a nyilvánosság felé, tehetőek a nyilvánosság számára hozzáférhetővé[Szjt. 36. § (2)].

Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36. § (2) bekezdésében foglaltak szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül.FAQ

CbdBase összes terméke minőségbiztosítási okokból, független laboratoriumi vizsgálatokon esik át a forgalombahozatal előtt és rendelkezik analitikai teszttel. A CbdBase összes terméke továbbá rendelkezik OGYÉI notifikációs számmal, és megfelel   az élelmiszerjog általános elveiről szóló (EU 2012/178/EK) élelmiszer nyomonkövethetőségi rendeletnek.

CbdBase termékei nem pszihoaktív termékek és teljesen megfelelnek az E I H A által kiadott és az Európai Unió területén kötelező erejű 18-10-EIHA-CBD-position-paper állásfoglalásának.

Feliratkozás a CbdBase hírlevelére